Як засмажити курку в два рази швидше

Навіщо чекати більше години , якщо ви можете скоротити час на смаження курки майже в два рази ? При цьому , секрет швидкого приготування курки простий, як все геніальне: треба всього лише попередньо нагріти сковороду , в якій вона буде готуватися.

kurica

Добре прогріта сковорода забезпечує приготування нижньої частини курки в той же час , поки , за рахунок спеки від духовки , запікається верхня. Інакше курка буде повільно готуватися , починаючи з верхньої частини , і поки приготується самий низ , пройде якраз година з гаком .

Крім того , поклавши курку на розпечену сковороду , ви будете впевнені , що добре прожаряться всі частини , включаючи м’ясисті стегенця , і при тому , в один і той же час.

Отже, ви кладете чавунну сковорідку в піч , розігріту до 230-240 градусів , нагріваєте , кладете 1,5 кілограмову тушку , чекаєте півгодини і дістаєте готову страву.



Tags: , , ,

Category: Кулінарні рецепти

Коментарі (0)

Залишити коментар