Як правильно робити суп-пюре

Ця порада буде корисною кожному, хто робить у своєму блендері на кухні суп-пюре з тільки що зварених складових.

hqdefault

Основна небезпека підстерігає вас, якщо налити занадто багато вихідного матеріалу в блендер. При старті блендера, гарячий густий суп може зробити вам серйозний опік. Якщо на руку потрапляє рідкий суп, то його обсяг не великий і товщина гарячого шару мала – опік буде не такий сильний як від густої субстанції близької до температури кипіння води. Більше того, при блендінгу супу вивільняється пар, який тільки може посилити опік.

Ось поради з відео нижче як уникнути опіків:

  • Наливайте не більше половини чаші блендера.
  • Відкрийте центральний отвір кришки – туди відправиться пар.
  • Накрийте складеним у кілька разів рушником кришку блендера. Він забрудниться, але сучасні пральні машини роблять процес прання майже фоновим, а от опіки фоновими коли бувають :)



Tags: , , ,

Category: Кулінарні рецепти

Коментарі (0)

Залишити коментар