Рецепт: Домашня Nutella своїми руками

Колись дуже давно, коли крем Nutella тільки з’явився на полицях наших магазинів і коштував неймовірних грошей для людей , що живуть на пострадянському просторі на пострадянську зарплату, ми пробували робити його самостійно. Співвідношення інгредієнтів було взято, зрозуміло, на око, але результат виявився несподівано смачним.

 

 

Рецепт, яким я хочу поділитися з вами сьогодні, дуже схожий на той, за яким ми готували цей крем багато років тому. Відмінність полягає лише у виборі горіхів. Готується швидко, легко і, що дуже важливо, ви самі відповідаєте за якість продуктів.

Звичайно, крем виходить не точною копією магазинного, але від цього він не стає менш смачним!

Інгредієнти: 1 чашка очищених і підсмажених лісових горіхів, 1/4 чашки какао, 1/2 чашки цукрової пудри, 4 ст. ложки рослинної олії, дрібка солі і ванілін.

Приготування. Якщо горіхи сирі, підсмажуєте їх і очищаєте від лушпиння. Потім перемелюєте їх у блендері до стану пасти. Потім додаєте туди ж всі інші інгредієнти і збиваєте до тих пір, поки маса не стане однорідною.

орехи

В рецепті береться кокосова олія, але я не впевнена, що її так легко знайти в наших магазинах. Тому якщо таке вам не попадалося, виберіть найбільш нейтральну за смаком і запахом рослинну олію.

Якщо чесно, то мені більше подобається більш вершковий варіант крему, тому до всіх перерахованих інгредієнтів можна додати трохи розтопленого вершкового масла (близько 50 г) і зовсім трохи вершків 10% -15% жирності.



Category: Кулінарні рецепти

Коментарі (0)

Залишити коментар